Skip to content
< Tillbaka

Thriving on Change – Vägen till lönsam e-handel i detaljhandeln

Den digitala handeln har helt omformats under de senaste två decennierna och sedan accelererat under den globala pandemin. Oxford Economics och SAP genomförde en global undersökning av 500 företagsledare inom e-handel under våren 2022. Återförsäljarna i undersökningen menade att kapaciteten och förmågan hos deras nuvarande e-handelslösning var otillräcklig.

Upplevelsen av otillräcklighet hänger samman med att detaljhandelns många strategiska mål är beroende av att ha en robust, smidig och skalbar e-handelsplattform. De förändrade konsumentpreferenserna och affärsmodellerna kräver att återförsäljare förändrar sina verksamheter. Summan av kardemumman är att återförsäljare behöver såväl ypperliga funktioner som smidiga och skalbara plattformar för att uppfylla sina strategiska mål, och att det blir allt svårare att hänga med.

Återförsäljare bör vidta följande åtgärder:

  • Leverera omnikanalupplevelser som kopplar samman digitala och verkliga upplevelser.
    Att nå kunder där de befinner sig är av största vikt för återförsäljare. Skapa digitala interaktioner som är sömlöst integrerade med efterföljande åtgärder i butik.
  • Förstärka satsningarna på webbanalys för öka värdet av insamlad data.
    Att samla in rätt information från kunder och ge anställda tillgång till denna information leder till framgång – med kraftfulla analysverktyg.
  • Lämna dörren öppen för framtida innovationer som Augmented Reality-teknik.
    E-handelsinnovation visar inga tecken på att avta. AR-teknik är en av de tekniker som verkligen har börjat ta fart bland återförsäljare.

På Langia har vi lång erfarenhet av att optimera projekt baserade på SAP Commerce, ta bort flaskhalsarna och göra hela lösningen framtidssäker. Till hjälp tar vi med oss ​​en pool av ledande SAP Commerce-experter, som har erfarenhet från stora internationella slutkunder och projekt. Langia är också moderbolag till ARscandinavia AB och TechAR Venture Fund AB som investerar i banbrytande Augmented Reality (AR)-teknologier. Kontakta oss för mer information!

Läs Vidare

Vägen från Hybris till SAP Commerce Cloud
juli 13, 2021
Har du svårt att hålla reda på alla produkter, versioner och ständiga namnbyten i SAP...
4 fördelar med att skaffa en SAP Commerce-partner
februari 21, 2023
Innan man bestämmer sig för att implementera en e-handelslösning är det viktigt att överväga de...
Optimera er produkthantering med SAP Commerce Cloud
maj 17, 2021
Arbetar du med produkthantering (PIM) och kör SAP Commerce eller Hybris? Har du problem med...