Skip to content
< Tillbaka

Optimera er produkthantering med SAP Commerce Cloud

Arbetar du med produkthantering (PIM) och kör SAP Commerce eller Hybris? Har du problem med komplicerade tredjepartslösningar? Med SAP Commerce Cloud kan du hantera allt produktinnehåll från en central plats (single information repository). Organisera många kataloger på flera olika språk, med olika innehåll, attribut, bilder, artiklar och videor. Anpassa beskrivningar och engagera kunder med användargenererat innehåll. Använd en central plats (single source of truth), som säkerställer att innehåll återspeglas konsekvent genom olika kanaler samtidigt som samarbete mellan olika avdelningar stöds via inbyggda arbetsflöden och ledtider och kostnader minskar. SAP Commerce Cloud hjälper till att förenkla produkthantering medan det ökar såväl produktivitet som effektivitet. 

Här på Langia har vi omfattande erfarenhet med produkthantering (PIM) tillsammans med SAP Commerce, både tredjepartslösningar och hantering på plattformen. Vi har expertisen som behövs för att ta bort flaskhalsar i era flöden och framtidssäkra ert produkthanteringssystem. Till vår hjälp har vi en pool av ledande SAP Commerce-experter, många med en bakgrund hos SAP (tidigare hybris) självt, vilket innebär en djuplodande kunskap om plattformen och en leverans av högsta kvalité. 

Kontakta oss idag för mer information om hur ni kan optimera produkthantering tillsammans med SAP Commerce eller Hybris! 

Läs Vidare

4 fördelar med att skaffa en SAP Commerce-partner
februari 21, 2023
Innan man bestämmer sig för att implementera en e-handelslösning är det viktigt att överväga de...
Användbara funktioner i SAP Commerce Cloud som du kanske har missat
maj 9, 2022
SAP Commerce Cloud är en e-handelsplattform med omfattande funktioner och möjligheter. Det är inte...
Förbättra din kundupplevelse med Headless E-Handel
april 13, 2022
Saknar du möjligheten att erbjuda dina kunder en bekväm, intuitiv och meningsfull köpupplevelse...