Skip to content
< Tillbaka

SAP Commerce/Hybris är en av de mest eftertraktade IT-färdigheterna

Under de senaste åren har efterfrågan på teknisk kompetens inom e-handel ökat; det har dock inte tillgången på kvalificerad arbetskraft. Det utgör en enorm utmaning för företag som kämpar för att hitta mänskliga resurser med rätt tekniska färdigheter som kan driva branschens tillväxt och innovation. 

Problemet är ännu större med SAP-kunskaper. En undersökning av 180 organisationer utförd av SAP User Group i Storbritannien och Irland visade att 79 % av de tillfrågade oroade sig för bristen på SAP-kunskaper i framtiden. Detta har påverkat e-handelsföretag, för vilka problemen med att anställa och hålla kvar duktig personal har seglat upp som en av de största utmaningarna. 

SAP Commerce (Hybris) har lyfts fram som ledande inom digital handel 8 år i rad av Gartner. Det är en av de ledande e-handelslösningarna för både B2B och B2C. Om ditt företag använder eller överväger att använda SAP Commerce måste du se till att du har de färdigheter och den talang som krävs till hands för att ligga steget före dina konkurrenter. 

Langia erbjuder specialister som hjälper dig att förbli agil, svara effektivt på förändrade konsumentbeteenden och förbättra kundupplevelsen i alla digitala kanaler. Våra ledande SAP Commerce-experter, många med en bakgrund hos SAP eller Hybris självt, säkerställer högsta kvalitet i leveransen samtidigt som de tar med sig intressanta tidigare erfarenheter från internationella kunder och projekt. Kontakta oss idag för mer information!

Läs Vidare

Så kan din organisation använda “nudging” för en framgångsrik IT-transformation
juni 21, 2022
Organisationsförändringar är vanligtvis inte den mest populära delen av ett IT-projekt, eftersom...
Utnyttjar du den fulla potentialen hos din SAP Commerce Cloud-lösning?
juni 13, 2023
Hur presterar din SAP Commerce-lösning? Att ha en komplett bild av de möjligheter din...
Ökad produktivitet med distansarbete
september 27, 2021
Ett hett ämne just nu är om vi ska gå tillbaka till att arbeta på kontoren nu när vi börjar se...