Skip to content
< Tillbaka

Utnyttjar du den fulla potentialen hos din SAP Commerce Cloud-lösning?

Hur presterar din SAP Commerce-lösning? Att ha en komplett bild av de möjligheter din e-handelsplattform erbjuder är avgörande för att optimera onlinenärvaro och öka intäkterna. En god kontroll påverkar direkt affärsresultat - inklusive kundnöjdhet, omvandlingsfrekvens, intäkter, produktivitet och effektivitet samtidigt som det ger konkurrensfördelar. 

Forskning* visar att du kan uppnå en intäktsökning på 14 % genom personalisering, en ökning av digital konverteringsfrekvens på 25 % och en 20 % ökning av kundlojalitet genom att förbättra kundupplevelsen. Hur kan du frigöra den fulla potentialen i din SAP Commerce-installation? Här är några områden att fokusera på: 

  • Personlig katalog och rekommendationer 
  • Gruppering, konfiguration och prenumerationer 
  • Bulkbeställningar och ombeställning 
  • Kundregistrering och profilering med CDC/CDP 
  • Optimerad sökfunktion och navigering 
  • Anpassning av priser och kampanjer 
  • Effektiviserad check-out och kundsupport 

Ovan nämnda fokusområden fungerar som allmänna rekommendationer för att optimera din SAP Commerce Cloud-lösning, men varje företag har sina unika krav och utmaningar. Det är därför vi på Langia IT Solutions har ett team av SAP Commerce-experter som kan bedöma din specifika lösning och ge skräddarsydda optimeringsförslag. Våra erfarna proffs kommer att noggrant analysera din e-handelsplattform, med hänsyn till dina specifika affärsmål och ändamål. Vi förstår att ett frigörande av den fulla potentialen i din SAP Commerce Cloud-lösning kräver skräddarsydda strategier och finjusteringar. Vi är glada över att kunna erbjuda vår expertis och hjälpa dig att optimera din e-handelslösning. Hör gärna av dig till oss!

*“The Total Economic Impact of SAP Commerce Cloud and SAP Customer Data Cloud”, Forrester, 2021, and SAP Value Lifecycle Manager – based on customer data and industry benchmarking

Läs Vidare

Modern e-handel: Företag som blomstrar jämfört med de som inte överlevde
maj 16, 2023
Under den senaste tidens ekonomiska turbulens har vi fått värdefulla insikter om vilka företag som...
Förbättra din SAP Commerce-baserade hemsidas prestanda
maj 3, 2021
Visste du att Google annonserade en viktig förändring av SEO-ranking (Search Engine Optimization) i...
Användbara funktioner i SAP Commerce Cloud som du kanske har missat
maj 9, 2022
SAP Commerce Cloud är en e-handelsplattform med omfattande funktioner och möjligheter. Det är inte...