Skip to content
< Tillbaka

Ökad produktivitet med distansarbete

Ett hett ämne just nu är om vi ska gå tillbaka till att arbeta på kontoren nu när vi börjar se ljuset i slutet av pandemitunneln. På grund av Covid-19 har en förändring skett på arbetsmarknaden. Företag över hela världen har skickat hem sina anställda för att arbeta på distans i en säkrare miljö.

Trots att flera kanske upplevde det svårt i början med den nya arbetsmiljön, visade det sig att arbete hemifrån fungerade bättre än förväntat. I många fall har det till och med resulterat i högre produktivitet och mer välmående anställda. Friheten som ett flexibelt schema medför leder till minskad stress och en bättre hälsa. Att slippa pendlingen och därmed få mer tid till familj och fritidsintressen är ytterligare en fördel med att arbeta på distans. Dessutom verkar produktiviteten ha ökat då det blir mindre småprat och färre avbrott, effektivare möten och bättre fokus.

För oss på Langia är denna verklighet inget nytt. Vi har lång erfarenhet av att arbeta på distans och ändå leverera stora, komplexa SAP Commerce-projekt framgångsrikt. Vi erbjuder duktiga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och testspecialister som är mycket seniora, är vana vid agila utvecklingsmetoder och transparenta arbetsmetoder oavsett om arbetet sker på distans eller på plats. På Langia anser vi att en flexibel arbetsmiljö är arbetsmarknadens framtid och med välmående konsulter levererar vi enastående kvalitet i våra projekt från flera platser samtidigt.

Kontakta oss för mer information!

Läs Vidare

Öka din avkastning och skalbarhet med SAP Commerce Cloud
april 9, 2021
Visste du att en fallstudie genomförd av Forrester Consulting har utforskat den potentiella...
Agil Leveransorganisation: Transformation av SAP Commerce för affärsledare
december 5, 2023
Som affärsledare ligger ditt primära fokus på att öka försäljningen, dominera marknaden och minska...
SAP Commerce/Hybris är en av de mest eftertraktade IT-färdigheterna
november 8, 2022
Under de senaste åren har efterfrågan på teknisk kompetens inom e-handel ökat; det har dock inte...