Skip to content
< Tillbaka

Hur e-handelsföretag överlever en björnmarknad

Med fallande aktier och en typisk björnmarknad som verkar vara ett faktum samtidigt som priserna på nästan allting fortsätter att skjuta i höjden, står e-handelsföretag inför stora utmaningar. Konsumenter köper färre varor och handlar mindre på grund av den skyhöga inflationen. Hur kan du styra din e-handelsverksamhet genom denna björnmarknad och förbereda dig för en potentiell ekonomisk nedgång? 

Du kan fokusera på lönsamma resultat genom att passa på att vidta några smarta e-handelsrelaterade åtgärder. Här är några exempel:

  • Erbjud kunderna möjligheten att ta emot flera beställningar i ett paket. Denna enkla inställning gör att du kan minska leveranskostnader dramatiskt.
  • Erbjud rabatt för kunder som väljer att hämta sina köp i en fysisk butik. Det minskar dina leveranskostnader samtidigt som det gör din e-handel mer hållbar genom att minimera onödiga förpackningar.
  • Skapa prenumerationsbeställnings- och uppföljningsmöjligheter för att optimera din verksamhet och generera mer förutsägbara intäkter. Du behöver en kraftfull e-handelsplattform som gör att kunderna enkelt kan skapa personliga prenumerationer.
  • Optimera din e-handelsplattform. En välutvecklad e-handelslösning är viktigare än någonsin. Din plattform bör överträffa dina konkurrenter i kundupplevelse för att din verksamhet ska fortsätta växa. 

På Langia har vi lång erfarenhet av att skapa en personlig upplevelse för slutkunden med hjälp av SAP Commerce. Vi erbjuder högt specialiserade experter som kan hjälpa dig att förbli agil för att reagera effektivt på förändrade konsumentvanor och förbättra omnikanalkundupplevelsen för att förbli konkurrenskraftig. Våra ledande SAP Commerce-experter, av vilka många har en bakgrund hos SAP eller Hybris i sig, säkerställer utmärkt kvalitet i vår leverans och har erfarenhet från stora internationella slutkunder och projekt. Kontakta oss för mer information! 

 

Läs Vidare

Revolutionera din e-handelsstrategi med AI-skapad video
maj 2, 2023
I den snabbrörliga e-handelsvärlden är det viktigt att hänga med på de senaste trenderna och...
SAP Commerce/Hybris är en av de mest eftertraktade IT-färdigheterna
november 8, 2022
Under de senaste åren har efterfrågan på teknisk kompetens inom e-handel ökat; det har dock inte...
Vikten av personliga kundupplevelser
november 8, 2021
Dagens kunder nöjer sig inte med något annat än det bästa, utan de förväntar sig en högklassig...