Skip to content
< Tillbaka

Revolutionera din e-handelsstrategi med AI-skapad video

I den snabbrörliga e-handelsvärlden är det viktigt att hänga med på de senaste trenderna och tekniska framstegen för att förbli konkurrenskraftig. Utnyttjar du fullt ut kraften i AI för ditt e-handelsföretag, specifikt när det gäller att skapa videor för din webbplats? AI:s förmåga inom videoproduktion är banbrytande och erbjuder företag betydande besparingar i tid, resurser och pengar. Lär dig hur du kan använda den nya AI-tekniken för att höja ditt e-handelsföretag.

Avancerad bild- och videoanalys:

AI kan analysera bilder och videor för att hitta de mest relevanta funktionerna och elementen som bör ingå i din video. När du skapar en produktvideo, kan AI bland annat undersöka produktbilder för att identifiera viktiga funktioner och skapa en video som effektivt visar dem.

Engagerande berättarröst och undertexter:

Genom naturlig språkbearbetning (NLP) kan AI förstå och analysera text för att skapa en fängslande berättarröst och undertext för din video. En AI-genererad berättarröst fångar kärnan i ditt varumärkes ton och stil, vilket säkerställer ett konsekvent budskap.

Personliga video-upplevelser:

AI:s maskininlärningsalgoritmer anpassar sig och förbättras över tid, vilket möjliggör skapandet av anpassade videor baserat på kunddata, såsom köphistorik och surfvanor. Detta resulterar i videor som kan göras väldigt riktade och som träffar rätt hos din målgrupp och skapar djupare engagemang för ditt varumärke.

SEO-optimerade videor:

AI förbättrar dina videos synlighet i sökmotorer genom att analysera och införliva rätt nyckelord och fraser. Genom att optimera dina videor för sökmotorer lockar du mer trafik till din webbplats och ökar din närvaro online.

Effektivt innehållsskapande:

AI kan generera nytt innehåll från grunden, vilket förenklar skapandet av reklamvideor eller inlägg på sociala medier. Genom att använda AI kan företag utveckla färskt, unikt innehåll som överensstämmer med deras varumärkesbild utan att behöva ägna tid åt krävande idégenerering eller manusförfattande.

Med AI:s transformerande förmågor kan du producera videor som visar dina produkter och driver ditt onlinesälj, samtidigt som du sparar tid och pengar. På Langia är vårt team av erfarna SAP Commerce-konsulter redo att hjälpa dig att implementera och optimera de AI-drivna merchandising-funktionerna i SAP Commerce. Öka lönsamheten, minska avvisningsgraden och förbättra ordervärdet genom att optimera din e-handelsverksamhet idag. Kontakta oss för att lära dig hur Langia kan stärka ditt företag med de AI-drivna merchandising-funktionerna i SAP Commerce, och därmed öka försäljning och kundnöjdhet.

Läs Vidare

Möt dina kunder på deras egna villkor
mars 31, 2021
Visste du att SAP Commerce Cloud erbjuder en kontextdriven service som ger dig möjligheten att ge...
Vägen från Hybris till SAP Commerce Cloud
juli 13, 2021
Har du svårt att hålla reda på alla produkter, versioner och ständiga namnbyten i SAP...
Enkel integration med SAP Cloud Integration
juli 8, 2021
Integration har aldrig varit så enkelt tidigare. Med SAP Cloud Integration kan du skapa sömlösa...