Skip to content
< Tillbaka

Hur Augmented Reality (AR) kan ta ditt företag till nästa nivå

Inom e-handelsbranschen måste vi förbereda oss på kommande tekniska paradigmskiften för att lyckas. Allt inom e-handel utvecklas ständigt, och en stor trend som sannolikt kommer att påverka ditt företag under de kommande månaderna och åren är Augmented Reality (AR). 

AR-teknologin har potential att bli en game-changer för e-handeln. Den tillåter kunder att förhandsgranska produkter eller uppleva tjänster i sin egen miljö och på sin egen tid, utan att se dem fysiskt. 2019 uppskattade Gartner att 100 miljoner konsumenter kommer att handla i AR online och i butik år 2020. E-handelsföretag måste ompröva sitt syfte med fysiska butiker, ta kontroll över kundupplevelsen och minska returer över olika säljkanaler. AR-tekniken gör det möjligt för kunder att prova på, förhandsgranska placeringar och använda interaktiva användarmanualer, vilket överbryggar klyftan mellan att handla på en fysisk plats och att handla online.

Langia erbjuder högt specialiserade SAP Commerce-experter som kan hjälpa dig att förbli agil, reagera effektivt på föränderliga konsumentvanor och förbättra kundupplevelsen för att förbli konkurrenskraftig. Genom dotterbolagen ARscandinavia AB och TechAR Venture Fund AB, investerar även Langia aktivt i Augmented Reality (AR)-teknologier. Kontakta oss för mer information!

Läs Vidare

Mät dina framsteg inom e-handeln med rätt nyckeltal
augusti 16, 2022
När din e-handelsplattform väl har lanserats vill du spåra, mäta och förbättra försäljning och...
Nyckelroller och färdigheter för ditt SAP Commerce Team
november 7, 2023
SAP Commerce är en game-changer för de företag som vill inta en stark ställning på marknaden....
Vägen från Hybris till SAP Commerce Cloud
juli 13, 2021
Har du svårt att hålla reda på alla produkter, versioner och ständiga namnbyten i SAP...