Skip to content
< Tillbaka

Förbered din SAP Commerce-plattform för en ny verklighet efter pandemin

Covid-19-pandemin har omdanat shopping på nätet. Enligt en analys av UNCTAD, ökade den globala e-handeln till 26,7 biljoner dollar 2020, vilket utgjorde 19% av den totala detaljhandeln. Den här dramatiska ökningen reflekterar ett globalt skifte mot onlineförsäljning orsakat av Covid-19. 

Uppenbarligen har pandemin betytt ett stort steg framåt för e-handeln runt om i världen, men kommer förändringarna hålla i sig? Enligt en rapport från Forbes är mycket av förändringarna permanenta och 45% av kunderna i undersökningen uppger att de köpbeteenden man tillägnat sig under pandemin har blivit till vanor som man kommer fortsätta med även efter. 

Pandemin har framtvingat digitalisering på bara några månader som normalt sett skulle ta flera år att genomföra, därför är det väldigt viktigt i det här läget att se över och investera i er e-handelslösning baserad på SAP Commerce för att inte hamna på efterkälken. Langia erbjuder specialister som hjälper er att förbli agila, svara effektivt på förändrade konsumentbeteenden och förbättra kundupplevelsen i alla era digitala kanaler. Våra ledande SAP Commerce-experter, många med en bakgrund hos SAP (tidigare hybris) självt, säkerställer högsta kvalitet i leveransen samtidigt som de tar med sig intressanta tidigare erfarenheter från internationella kunder och projekt. 

Kontakta oss idag för mer information! 

Läs Vidare

Restriktionerna lättar – Hur kommer det att påverka e-handeln?
oktober 18, 2021
Det är svårt att undgå att covid-19 har inneburit ett stort steg framåt för e-handelsbranschen....
Lägre klimatavtryck med e-handel
augusti 13, 2021
Tidigare i veckan fick världen tunga besked i samband med att FN:s klimatpanel, IPCC, publicerade...
Ökad produktivitet med distansarbete
september 27, 2021
Ett hett ämne just nu är om vi ska gå tillbaka till att arbeta på kontoren nu när vi börjar se...