Skip to content
< Tillbaka

Restriktionerna lättar – Hur kommer det att påverka e-handeln?

Det är svårt att undgå att covid-19 har inneburit ett stort steg framåt för e-handelsbranschen. Konsumenter hade många gånger inget annat val än att handla online och företag har fått anpassa sig till den nya verkligheten. Frågan är om e-handeln kommer fortsatt accelerera även efter upphävda restriktioner.

En ny undersökning av företaget Credit Karma (start-up inom finans) visar att 70% av de tillfrågade konsumenterna föredrar att handla online och i mobilen. Jämfört med innan pandemin var det mindre än hälften av de tillfrågade som föredrog online-shopping. Dessutom uppgav mer än hälften av konsumenterna att deras online-shopping har ökat sedan pandemins start.

Med Black Friday runt hörnet och även julen på ingång lär shoppingen online inte avta. Det är idag viktigare än någonsin att hänga med i trenderna inom e-handeln för att ligga i framkant. På Langia är vi alltid steget före. Vi erbjuder specialister som har omfattande erfarenhet av att integrera en mängd olika teknologier med e-handelsplattformen. Vi besitter ledande SAP Commerce-kompetens med duktiga konsulter som kan stärka ditt team för längre eller kortare tidsperioder.

Tveka inte att kontakta oss för en komplett översikt, det är inte osannolikt att vi redan har erfarenhet av den tredjepartsintegration du funderar på att implementera.

Läs Vidare

De tre största utmaningarna B2B-företag står inför idag – Lös dessa och bli framgångsrik
november 29, 2021
E-handeln utvecklas ständigt och det kan vara svårt att hänga med i det höga tempot. För att bli...
Modern e-handel: Företag som blomstrar jämfört med de som inte överlevde
maj 16, 2023
Under den senaste tidens ekonomiska turbulens har vi fått värdefulla insikter om vilka företag som...
SAP Commerce Cloud - Den högst rankade e-handelsplattformen i B2B och B2C baserad på 2022 Gartner® Critical Capabilities
september 27, 2022
Letar du efter en e-handelsplattform byggd för global skalbarhet, med stöd för stora, komplexa...