Skip to content
< Tillbaka

Stärk ditt företag med expertkonsulter inom SAP Commerce (Hybris)

I dagens hårt konkurrensutsatta digitala landskap är det inte bara ett alternativ att utnyttja sofistikerade e-handelsplattformar som SAP Commerce (Hybris); det är en nödvändighet för företag som siktar på digital excellens. Men här är grejen: för att verkligen utnyttja hela kraften i denna plattform behöver du mer än bara en grundläggande förståelse för dess funktionaliteter. Du behöver erfarna SAP Commerce-konsulter. Det är här Langia kommer in i bilden. Förankrad i en "kvalitet först"-filosofi är Langia inte bara ännu ett namn i det stora havet av IT-konsultföretag. Vi är den hemliga ingrediensen för att omvandla din SAP Commerce-plattform till ett formidabelt kraftverk av effektivitet, innovation och lönsamhet. Med en uppställning av de bästa inom SAP Commerce-expertisen är vi här för att säkerställa att din resa mot digital transformation inget bara är en spekulation.

 

Varför expertis spelar roll inom SAP Commerce

Den digitala framgångens ryggrad: SAP Commerce, med sina mångsidiga moln- och lokalbaserade lösningar, står som en fyr för företag som siktar på att skala upp sina e-handelsoperationer. Men den riktiga magin sker när denna kraftfulla plattform sätts upp av experter. Det är här Langia kliver in och omvandlar potential till verklighet.

Anpassning med precision: En av plattformens styrkor är dess flexibilitet och förmågan att anpassa den för att passa exakta affärsbehov. Dock, utan rätt expertis kan anpassning snabbt bli ett minfält. SAP Commerce-experter vet hur man navigerar i denna terräng, och säkerställer att anpassningar förbättrar funktionalitet utan att kompromissa plattformens integritet eller uppgraderingsväg.

Utmana konkurrensen: I en värld där IT-generalister och globala konsultjättar kämpar om dominans, är Langias strategi enkel men revolutionerande. Genom att koncentrera oss uteslutande på SAP Commerce och att samla ett team av toppexperter, säkerställer vi att din plattform inte bara möter utan överträffar förväntningarna.

Undvika vanliga misstag: Nyckeln till att undvika detta vanliga misstag är att erkänna värdet av riktade specialiserade experter inom SAP Commerce och vad de tillför ekvationen. Det handlar inte bara om att fylla en utvecklarroll; det handlar om att investera i en strategisk partner som kan vägleda ditt projekt till framgång. Mer detaljer om det vanligaste misstaget i nästa avsnitt.

 

Misstaget med felplacerad expertis

Java-utvecklare vs. SAP Commerce-experter: Hjärtat i frågan är att förstå skillnaden mellan allmänna Java-utvecklingsfärdigheter och den specialiserade expertis som SAP Commerce Cloud kräver. Medan Java-utvecklare besitter kodningsfärdigheter och en solid grund, kräver SAP Commerce Cloud en djupare förståelse för dess unika ekosystem, inklusive inbyggda funktioner, anpassning, datamodellering och handelsspecifika processer.

Konsekvenserna av ett vanligt missförstånd: Detta missförstånd leder ofta till att projekt inte bara misslyckas med att uppnå sina avsedda mål utan också resulterar i betydande förseningar och kostnadsöverskridanden. Varför? Eftersom SAP Commerce Cloud inte bara handlar om att skriva kod – det handlar om att förstå hur man får den koden att fungera inom en mycket specialiserad handelsram som är designad för att stödja komplexa affärsscenario.

 

Langias spetskompetens: Vår kärnstyrka

Vårt hemliga vapen? En talangpool som är i en klass för sig. Från stridsprövade utvecklare till visionära arkitekter, skarpsynta affärsanalytiker och noggranna testspecialister, vårt team är Avengers av SAP Commerce. Erfarenhet? Kolla. Stora internationella projekt och slutkunder under vårt bälte? Dubbelkolla. SAP Commerce-certifieringar? Absolut. Men det handlar inte bara om meriter; det handlar om en historia som är rotad i Hybris tidiga dagar, vilket ger en djupgående plattformskunskap som är oöverträffad.

 

Vårt tillvägagångssätt för din framgång

Stadfast åtagande: Vi känner till drillen – konsultrotation kan vara en törn i sidan för att kunna göra framsteg. Det är därför vi på Langia minimerar denna rotation, detta för att maximera konsekvens, åtagande och närvaro. Vårt mål? Att vara mer än bara konsulter; att vara partners i din strävan efter digital dominans.

Effektivitet och transparens: Ombordstigning bör inte vara en flaskhals. Vår metodik säkerställer en snabb, sömlös integration i ditt projekt, med transparens i kärnan, oavsett om vi arbetar på distans eller precis där i skyttegravarna med dig.

Drivna av passion: Vad driver oss? En brinnande passion för att skulptera digitala framgångssagor. Det handlar inte bara om tekniken; det handlar om att förstå kunders affärsprocesser, omfamna deras digitala aspirationer och förvandla dem till verklighet.

 

Langias inverkan: Verkliga framgångssagor

Från vision till seger: Vår portfölj är ett bevis på vår skicklighet. Med varje projekt har vi inte bara träffat målet; vi har satt nya standarder för vad som är möjligt med SAP Commerce. Våra klienter? De är inte bara nöjda; de är förespråkare för Langia-magin, och vittnar förstahands om omvandlingen av sina plattformar till smidiga, kraftfulla digitala maskiner. Här är ord från våra nöjda kunder:

‘’Langia har ett beprövat spår av att tillhandahålla utmärkta utvecklare och andra IT-professionella som har integrerats smidigt med våra team och i stor utsträckning bidragit till utvecklingen och framgången för våra digitala lösningar genom åren.’’ -Rima Alrayes, Leverantörschef, Hilti.

‘’Procurator befann sig i den utmanande processen att slå samman två företag till en fullt fungerande affärsenhet. Att migrera ERP-system och samtidigt konsolidera e-handelsplattformar var en tuff uppgift. Langia skickligt övergick oss från en tidigare e-handelsplattform till SAP Commerce Cloud. Deras åtagande till uppgiften var av stor vikt för att nå vårt strategiska mål att bli ett företag. Avgörande för uppgiften var Langias förmåga att snabbt förstå Procurator och våra processer för att föreslå och implementera korrekta lösningar. Vad Procurator gjorde, gör vi nu bättre!’’ Christoffer Ekelund, IT- & Påfyllnadsdirektör, Procurator.

 

Komma igång med Langia

Att ta det första steget: Redo att katapultera din SAP Commerce-plattform till stratosfären? Det första steget är enkelt. Kontakta oss. Med en kostnadsfri konsultation utan åtagande är vi här för att lyssna, ge råd och kartlägga en framgångsväg som är skräddarsydd för ditt företag.

I det stora spelet av digital omvandling är Langia din riddare i skinande rustning. Vår oöverträffade expertis inom SAP Commerce, kombinerat med en genuin passion för din framgång, gör oss till partner of choice för företag som vill göra ett avtryck i den digitala domänen. Så, varför vänta? Låt oss börja denna resa tillsammans och låsa upp den outnyttjade potentialen i din SAP Commerce-plattform.

Läs Vidare

Nyckelroller och färdigheter för ditt SAP Commerce Team
november 7, 2023
SAP Commerce är en game-changer för de företag som vill inta en stark ställning på marknaden....
Modern e-handel: Företag som blomstrar jämfört med de som inte överlevde
maj 16, 2023
Under den senaste tidens ekonomiska turbulens har vi fått värdefulla insikter om vilka företag som...
5 trender som förväntas forma e-handeln 2023
januari 10, 2023
Även om kunder återvänder till fysiska butiker kvarstår deras e-handelsvanor. Experter förutspår...