Skip to content
< Tillbaka

Modern e-handel: Företag som blomstrar jämfört med de som inte överlevde

Under den senaste tidens ekonomiska turbulens har vi fått värdefulla insikter om vilka företag som bara överlever och vilka som blomstrar. Vi har funnit att företag generellt faller in i tre kategorier, där de som använder modern e-handel framstår som de mest framgångsrika. 

  1. De "flexibla, agila" företagen har blomstrat eftersom de snabbt kunnat anpassa sig och hitta nya sätt att driva försäljning genom tidig adoption av moderna e-handelslösningar. Molnbaserade e-handelslösningar gav dem flexibiliteten att pivotera, byta kanal, erbjuda utmärkt kundupplevelse och sömlöst hantera alla transaktioner och ekonomi. 
  2. Detta kan jämföras med företagen på "lerfötter" som gick under eller minskade kraftigt eftersom de befann sig inlåsta i stela e-handelssystem och processer som gjorde att de inte hade någon flexibilitet att anpassa sig. Att förändra dessa processer utan externt stöd innebar kostsamma anpassningar som var alltför tids- och resurskrävande. 
  3. Slutligen har vi "blod, svett och tårar"-företagen, som precis lyckades överleva genom ren vilja och enträget överarbete. Samtidigt som de hade oflexibla e-handelssystem och processer som gjorde förändringar extraordinärt svåra och dyra, lyckades de ändå fortsätta. De har dock ingen avsikt att gå igenom detta igen och ser nu till att modernisera sina e-handelslösningar för att förbli konkurrenskraftiga på den ständigt föränderliga marknaden. 

För att lyckas på dagens konkurrensutsatta marknad måste företag optimera sina e-handelsplattformar. Det är här Langia IT Solutions kan hjälpa till. Vårt team av SAP Commerce-experter kan ge dig den spetskompetens du behöver för att effektivisera din onlineverksamhet och maximera försäljningspotentialen. Vi förstår att varje företag har unika behov. Därför arbetar vi alltid nära våra kunder för att säkerställa att e-handelsplattformen är skräddarsydd och möter kundens specifika krav. Låt inte din e-handelsplattform hamna på efterkälken. Kontakta oss idag.

Läs Vidare

Användbara funktioner i SAP Commerce Cloud som du kanske har missat
maj 9, 2022
SAP Commerce Cloud är en e-handelsplattform med omfattande funktioner och möjligheter. Det är inte...
De tre största utmaningarna B2B-företag står inför idag – Lös dessa och bli framgångsrik
november 29, 2021
E-handeln utvecklas ständigt och det kan vara svårt att hänga med i det höga tempot. För att bli...
Förbättra din kundupplevelse med Headless E-Handel
april 13, 2022
Saknar du möjligheten att erbjuda dina kunder en bekväm, intuitiv och meningsfull köpupplevelse...