Skip to content
< Tillbaka

SAP Commerce Cloud - Den högst rankade e-handelsplattformen i B2B och B2C baserad på 2022 Gartner® Critical Capabilities

Letar du efter en e-handelsplattform byggd för global skalbarhet, med stöd för stora, komplexa företag med omfattande produktkataloger och hög trafikvolym online? SAP Commerce Cloud är ditt svar. Den senaste 2022 Gartner® Magic Quadrant™-rapporten för digital handel har rankat SAP Commerce Cloud som ledande plattform för såväl B2B- som B2C-användningsfall. 

Gartner-rapporterna riktar sig till organisationer som står i begrepp att välja leverantör av digitala handelsplattformar. Beslutsfattare kan använda den för att jämföra och bedöma de relativa bidragen från olika kritiska kapaciteter som krävs för just deras användningsfall. Rapporten visar att SAP Commerce får mycket höga poäng för B2B-support på grund av dess omfattande inbyggda funktionalitet, kundhanteringsmöjligheter och produktinnehållssupport. SAP får också höga poäng för komplexa miljöer tack vare inbyggd funktionalitet som flera kataloger på samma instans, försäljning av prenumerationer och en applikation för marknadsplatsdrift. Sammantaget gör detta att SAP Commerce Cloud rankas som ett förstahandsval gällande såväl  ''Leverantörers betyg på B2B e-handel'' som ''B2C och B2B e-handel på samma platform''. 

Vi tror att den beprövade branschexpertisen i dessa kostnadsfria rapporter kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat köpbeslut. Langia erbjuder högt specialiserade experter som kan ta ditt företag till nästa nivå genom att utnyttja SAP Commerce Cloud. Våra ledande SAP Commerce-experter, av vilka många har en bakgrund med SAP eller Hybris i sig, säkerställer utmärkt kvalitet i vår leverans och har erfarenhet från stora internationella slutkunder och projekt. Kontakta oss för mer information!

Läs Vidare

De tre största utmaningarna B2B-företag står inför idag – Lös dessa och bli framgångsrik
november 29, 2021
E-handeln utvecklas ständigt och det kan vara svårt att hänga med i det höga tempot. För att bli...
3 nycklar för att vinna i B2B-handel
oktober 25, 2022
När du förbereder dig för att omvandla din e-handelsverksamhet kommer de val du gör att avgöra din...
Hur man förbereder sig för framtidens handel som B2B-företag
mars 21, 2023
Världsekonomin i dag är i ständig förändring. Utvecklingen har medfört enorma omvälvningar men...