Skip to content
< Tillbaka

Använd SmartEdit i en omni-kanal tillsammans med SAP Commerce

SmartEdit är ett mycket bra verktyg för omni-kanal redigering av innehåll i realtid. Genom att integrera med SAP Commerce, kan du få en kraftfull plattform för att hantera och leverera innehåll till dina kunders olika kanaler, inklusive webb, mobila enheter och butiker.

Fördelarna med att använda SmartEdit i en omni-kanal tillsammans med SAP Commerce inkluderar:

1. Enkel redigering: Du kan enkelt redigera och uppdatera ditt innehåll på ett ställe, med realtidspreview och ett intuitiv gränssnitt.

2. Effektiv innehållshantering: Du kan hantera och organisera ditt innehåll på ett centraliserat ställe, med möjlighet att se hur det ser ut på olika enheter.

3. Förbättrad kundupplevelse: Genom att erbjuda anpassat och relevant innehåll till din målgrupp, kan du förbättra såväl kundernas upplevelse som nöjdhet generellt.

4. Ökad försäljning: Genom att optimera din marknadsföring för olika kanaler, kan du öka försäljningen och din närvaro på marknaden.

SmartEdit och SAP Commerce är en effektiv kombination för att driva din omni-kanalstrategi framåt och leverera enastående kundupplevelser.

Vi kan hjälpa dig att sätta upp och optimera SmartEdit i SAP Commerce. På Langia har vi lång erfarenhet av optimeringsprojekt relaterade till SAP Commerce. Våra ledande SAP Commerce-experter, av vilka många har en bakgrund med SAP eller Hybris i sig, säkerställer utmärkt kvalitet i vår leverans och har erfarenhet från stora internationella slutkunder och projekt. Kontakta oss för mer information!

Läs Vidare

Bli en digital ledare på den globala marknaden med SAP Commerce Cloud
augusti 17, 2021
I dagens digitaliserade värld står du inför en unik möjlighet. Tack vare internets framfart kan...
Aktivera en personlig kundupplevelse i realtid med Intelligent Selling Services för SAP Commerce Cloud
juni 7, 2022
Hur följer du kunderna på deras köpresa på bästa möjliga sätt? Hur fångar du relevant kontextuell...
Förbättra din kundupplevelse med Headless E-Handel
april 13, 2022
Saknar du möjligheten att erbjuda dina kunder en bekväm, intuitiv och meningsfull köpupplevelse...