Skip to content
< Tillbaka

Aktivera en personlig kundupplevelse i realtid med Intelligent Selling Services för SAP Commerce Cloud

Hur följer du kunderna på deras köpresa på bästa möjliga sätt? Hur fångar du relevant kontextuell information, utför effektiv dataanalys och ger kunderna individuella upplevelser i realtid? Alla dessa frågeställningar besvaras av Intelligent Selling Services för SAP Commerce Cloud.

Intelligent Selling Services (ISS) för SAP Commerce Cloud är ett cloud-baserat system som kan fånga och analysera kontextuella och beteendemässiga data från kundresor med SAP Commerce Cloud, och sedan tillhandahålla kundupplevelser i realtid med personalisering. Detta innebär att du t.ex. kommer att kunna erbjuda beteendedrivna produktrekommendationer för både kända och okända kunder. ISS erbjuder också ett kraftfullt rapporteringsverktyg med grafiska, intuitiva och lättanvända funktioner för olika strategier för produktmarknadsföring och rekommendationer där du kan komma åt klickfrekvensen (CTR) eller A/B-testrapportering.

Här på Langia har vi omfattande erfarenhet av att bygga en personlig upplevelse för våra kunder med hjälp av SAP Commerce. I ett av våra B2B-projekt arbetade vi med ett jobbrollsbaserat tillvägagångssätt där vi anpassade innehållet baserat på olika funktioner som inköpare, ingenjör, konsult eller beslutsfattare. Konceptet är överförbart även på även på B2C och konsumentorienterade målgrupper. Kontakta oss för mer information om personalisering med SAP Commerce!

Läs Vidare

Öka din avkastning och skalbarhet med SAP Commerce Cloud
april 9, 2021
Visste du att en fallstudie genomförd av Forrester Consulting har utforskat den potentiella...
Undvik de här vanliga fallgroparna när du migrerar till SAP Commerce Cloud
april 25, 2022
Att migrera din befintliga lösning till SAP Commerce Cloud är utmanande med alla de aspekter som...
Vikten av personliga kundupplevelser
november 8, 2021
Dagens kunder nöjer sig inte med något annat än det bästa, utan de förväntar sig en högklassig...