Skip to content
< Tillbaka

Förbättra din kundupplevelse med Headless E-Handel

Saknar du möjligheten att erbjuda dina kunder en bekväm, intuitiv och meningsfull köpupplevelse genom alla dina olika digitala kontaktpunkter? Har du hört talas om headless e-commerce? 

En headless e-handelsplattform kan hjälpa dig att generera mer intäkter genom flera digitala och framväxande kanaler, stödja komplexa säljmodeller och hjälpa dig att framtidssäkra din affär. Plattformen har en frikopplad front- och back-end, som skiljer den visuella användarupplevelsen från centrala e-handelsfunktioner i backend. Det ger dig friheten att lansera, testa och optimera spännande shoppingupplevelser utan att behöva hantera underliggande back-office-begränsningar. Många e-handelsaktörer har redan anammat detta kostnadseffektiva tillvägagångssätt för att erbjuda sina kunder en bättre och snabbare användarupplevelse. 

Vi på Langia kan hjälpa dig att uppnå headless e-handel på din SAP Commerce plattform. Vi tillhandahåller spetskompetens inom SAP Commerce med skickliga utvecklare, arkitekter, affärsanalytiker och testspecialister som stärker ditt e-handelsteam under kortare eller längre perioder. Vi kan hjälpa dig att snabbt skala upp dina omnikanaler och driva försäljning genom dessa utan att ge upp någon av den stabilitet och prestanda som krävs för att driva ditt företag på bästa sätt.

Läs Vidare

Användbara funktioner i SAP Commerce Cloud som du kanske har missat
maj 9, 2022
SAP Commerce Cloud är en e-handelsplattform med omfattande funktioner och möjligheter. Det är inte...
E-handelstrenderna du måste ha koll på inför 2022
december 20, 2021
Konsumentens beteende online förändras ständigt och därför är det viktigt att vara uppmärksam på de...
Möt dina kunder på deras egna villkor
mars 31, 2021
Visste du att SAP Commerce Cloud erbjuder en kontextdriven service som ger dig möjligheten att ge...