Skip to content
< Tillbaka

Skapa skräddarsydda E-handelslösningar med Composable Commerce

Hur ska företag kunna förbli agila samtidigt som man har krav på sig att tillhandahålla robusta lösningar i ett e-handelslandskap i ständig förändring? En del av svaret ligger i Composable Commerce, som är en teknologi på stark frammarsch med stor potential att forma framtidens e-handelslösningar.

 

Composable Commerce: Bortom monolitiska system och mikrotjänster 

Composable Commerce framträder alltmer som ett förstahandsval för framåtblickande företag, och sluter gapet mellan mikrotjänsternas agilitet och de monolitiska systemens enkelhet. Composable Commerce  låter företag välja ut de komponenter som verkligen behövs, vilket ger möjlighet att snabbt anpassa sig till marknadsförändringar utan de begränsningar som finns i traditionella system. Även om e-handel helt baserad på mikrotjänster kan vara mycket effektiv, kräver den avsevärda resurser och hög digital mognad. Förkomponerade hybridplattformar erbjuder i detta sammanhang en balanserad lösning då de möjliggör en stegvis, mer lätthanterlig migration från äldre system. Detta säkerställer kort ledtid till marknaden och låser upp potentialen hos ett flexibelt gränssnitt, fritt från direkta beroenden i back-end.

 

Komplexitet och lösningar 

Composable Commerce kan inte införas genom att följa en förutbestämd mall som ser likadan ut för alla projekt. Att införa mikrotjänster kräver noggrann orkestrering och integration, vilket skapar utmaningar när det gäller beroenden, versionshantering och övergripande systemstabilitet. Dessutom blir säkerhetsfrågan viktigare än någonsin, särskilt när man navigerar genom komplicerade utbyten av data som måste uppfylla kraven i regelverk som GDPR. Förkomponerade hybridhandelsplattformar kan bemöta de utmaningar som uppstår. Genom att kombinera det bästa av monolitiska och mikrotjänstbaserade arkitekturer erbjuder hybridhandelsplattformarna stabilitet, säkerhet och skalbarhet, vilket gör att företag kan fokusera på att leverera överlägsna kundupplevelser.

 

Fördelarna med Composable Commerce-system 

Composable Commerce-system revolutionerar kundupplevelser och CX-landskapet. En agil handelsplattform, baserad på datadrivna insikter, kan erbjuda skräddarsydda upplevelser, vilket främjar förtroende, ökar konverteringar och skapar kundlojalitet. När positiv kundupplevelse leder till rekommendationer som sprids från mun till mun och ett högre kundvärde som varar länge, kan företag minska kostnaderna för kundanskaffning och se fram emot ihållande intäktstillväxt. Det är värt att påpeka att fördelarna sträcker sig bortom B2C, och inkluderar alltså även B2B-, B2B2C- och B2X-modeller. För de som väljer förkomponerad hybridhandel är fördelarna många — från optimerad funktionalitet och sömlös integration till snabb uppsättning och kortare ledtider till värdeskapande.

 

Langia IT Solutions AB: Din partner inom Composable Commerce 

Att navigera Composable Commerce-världen kan vara komplext, men med Langia har företag en pålitlig partner vid sin sida. Vår expertis inom Composable Commerce säkerställer att organisationer kan dra nytta av de mest lämpliga lösningarna anpassade efter deras behov. Oavsett om du överväger att implementera förkomponerade hybridplattformar eller utforskar alternativ som SAP Commerce Cloud, är vi här för att vägleda, implementera och stödja din resa, och säkerställa att du förblir i framkant av det dynamiska e-handelslandskapet. Kontakta oss idag!

Läs Vidare

4 fördelar med att skaffa en SAP Commerce-partner
februari 21, 2023
Innan man bestämmer sig för att implementera en e-handelslösning är det viktigt att överväga de...
Vägen från Hybris till SAP Commerce Cloud
juli 13, 2021
Har du svårt att hålla reda på alla produkter, versioner och ständiga namnbyten i SAP...
Aktivera en personlig kundupplevelse i realtid med Intelligent Selling Services för SAP Commerce Cloud
juni 7, 2022
Hur följer du kunderna på deras köpresa på bästa möjliga sätt? Hur fångar du relevant kontextuell...