Skip to content
< Tillbaka

Revolutionera din kundupplevelse med AI-drivna produktexponeringsmöjligheter i SAP Commerce

I dagens högt konkurrensutsatta e-handelslandskap letar företag ständigt efter sätt att ligga steget före och öka sina intäkter. Ett sätt att uppnå detta är genom att utnyttja kraften i artificiell intelligens (AI) genom AI-driven produktexponering i SAP Commerce.

AI-Merchandising

 

Skapa produktmixar och strategier med hjälp av Intelligent Selling Services (ISS) 

Intelligenta säljtjänster för SAP Commerce Cloud (ISS) stöder handlare i att förbättra kundupplevelsen genom AI-drivna marknadsföringsfunktioner, vilket tar webbplatsbesökaren med på en personlig produktupptäcktsresa. ISS-portalen kan hjälpa dig att skapa produktmixen och strategin för relaterade, trendiga och kompletterande produkter. 

Lägg till produktkaruseller i din storefront med SmartEdit 

När produktblandningen och strategin är på plats är det dags att använda SmartEdit för att tilldela dessa till produktkaruseller på produkt-, hem- och kundvagnssidorna. SmartEdit är ett effektivt verktyg för omnikanalsredigering av innehåll i realtid. Du kan få en kraftfull plattform med SmartEdit för att hantera och leverera innehåll till dina kunders olika kanaler, inklusive webb, mobila enheter och butiker. 

Användning av AI - Uppdatera karuseller genom att spåra kundbeteende och orderdata

Baserat på spårning av kundbeteende och orderdata använder karusellerna AI för att ge kunderna relevanta produktrekommendationer när de bläddrar genom hemsidan. Detta är den viktigaste fördelen med AI-driven marknadsföring - det tillåter företag att leverera rätt produkter till rätt kunder vid rätt tidpunkt. Detta uppnås genom att analysera kundernas beteende, t.ex. de produkter de har tittat på, de varor de har lagt till i sin kundvagn och de produkter de har köpt tidigare. AI-driven marknadsföring kan också identifiera mönster och trender i kundbeteende, vilket kan användas för att förutsäga framtida köp och rekommendera kompletterande produkter. 

Öka lönsamheten, minska avvisningsfrekvensen och öka ordervärdet 

AI-kapaciteten hos SAP Commerce kan avsevärt hjälpa företag att öka lönsamheten, minska avvisningsfrekvensen och öka ordervärdet. Genom att analysera kundernas beteende och preferenser kan AI-algoritmer ge personliga produktrekommendationer och säkerställa att kunderna snabbt och enkelt hittar det de letar efter.

AI-driven marknadsföring med hjälp av SAP Commerce är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa företag att öka intäkter, optimera produktsortiment och förbättra prissättningsstrategier. På Langia har vi ett team av experter inom SAP Commerce som kan hjälpa dig att ställa in och optimera AI-drivna produktexponeringsmöjligheter för att öka lönsamheten, minska avvisningsfrekvensen och förbättra ordervärdet på din plattform. Vänta inte med att optimera din e-handelsverksamhet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att dra nytta av de AI-drivna marknadsföringsfunktionerna i SAP Commerce och öka såväl försäljning som kundnöjdhet.

Läs Vidare

Skapa skräddarsydda E-handelslösningar med Composable Commerce
oktober 24, 2023
Hur ska företag kunna förbli agila samtidigt som man har krav på sig att tillhandahålla robusta...
AI:s påverkan på e-handel och detaljhandel: de 4 största utmaningarna
september 5, 2023
Både detaljhandel och e-handel håller på att omvandlas av AI: tekniken har potential att...
Bli en digital ledare på den globala marknaden med SAP Commerce Cloud
augusti 17, 2021
I dagens digitaliserade värld står du inför en unik möjlighet. Tack vare internets framfart kan...