Skip to content
< Tillbaka

Användbara funktioner i SAP Commerce Cloud som du kanske har missat

SAP Commerce Cloud är en e-handelsplattform med omfattande funktioner och möjligheter. Det är inte förvånande att många användbara funktioner kanske inte helt upptäcks eller utnyttjas. Här är några exempel: 

Product bundling är en funktion i plattformens prismotor som gör att du enkelt kan skapa komplexa och personliga produkterbjudanden av digitala varor och tjänster. Funktionen hjälper dig också att skapa flexibla priser och tillgänglighetsregler baserat på kundval. Om dina produkter ofta paketeras tillsammans, och du tillämpar rabatter eller prissätter ett färdigt paket då och då, kommer product bundling att göra din prissättning mycket smidigare. 

Funktionen Adaptive Search hjälper dig att skapa dynamiska sökkonfigurationer för att uppnå ett specifikt affärsmål. Den adaptiva sökmodulen stöder skapande och hantering av sökprofiler för att ge dina kunder en unik upplevelse. Det ger också möjlighet att konfigurera sorteringen av produkterna på listsidan så att du enkelt kan marknadsföra specifika produkter. 

Assisted Service Module är en till kraftfull funktion som hjälper dig att öka både antalet konverteringar och kundernas lojalitet. Den gör det möjligt för din kundtjänstpersonal att tillhandahålla sälj- och servicesupport i realtid med samma storefront över alla digitala kanaler. Kundtjänsten kan utföra de nödvändiga åtgärderna i SAP Commerce-storefront på uppdrag av kunden, vilket ger en mycket bättre användarupplevelse. 

Langia erbjuder specialister som hjälper er att förbli agila, svara effektivt på förändrade konsumentbeteenden och förbättra kundupplevelsen i alla era digitala kanaler. Våra ledande SAP Commerce-experter, många med en bakgrund hos SAP eller Hybris självt, säkerställer högsta kvalitet i leveransen samtidigt som de tar med sig intressanta tidigare erfarenheter från internationella kunder och projekt. Kontakta oss idag för mer information!

Nykelord: SAP Commerce, Commerce funktioner 

Läs Vidare

4 fördelar med att skaffa en SAP Commerce-partner
februari 21, 2023
Innan man bestämmer sig för att implementera en e-handelslösning är det viktigt att överväga de...
Optimera er produkthantering med SAP Commerce Cloud
maj 17, 2021
Arbetar du med produkthantering (PIM) och kör SAP Commerce eller Hybris? Har du problem med...
Vägen från Hybris till SAP Commerce Cloud
juli 13, 2021
Har du svårt att hålla reda på alla produkter, versioner och ständiga namnbyten i SAP...