Langia Blogs

Utnyttjar du den fulla potentialen hos din SAP Commerce Cloud-lösning?

Skriven av Langia IT Solutions | 2023-jun-13 08:17:00

Hur presterar din SAP Commerce-lösning? Att ha en komplett bild av de möjligheter din e-handelsplattform erbjuder är avgörande för att optimera onlinenärvaro och öka intäkterna. En god kontroll påverkar direkt affärsresultat - inklusive kundnöjdhet, omvandlingsfrekvens, intäkter, produktivitet och effektivitet samtidigt som det ger konkurrensfördelar. 

Forskning* visar att du kan uppnå en intäktsökning på 14 % genom personalisering, en ökning av digital konverteringsfrekvens på 25 % och en 20 % ökning av kundlojalitet genom att förbättra kundupplevelsen. Hur kan du frigöra den fulla potentialen i din SAP Commerce-installation? Här är några områden att fokusera på: 

  • Personlig katalog och rekommendationer 
  • Gruppering, konfiguration och prenumerationer 
  • Bulkbeställningar och ombeställning 
  • Kundregistrering och profilering med CDC/CDP 
  • Optimerad sökfunktion och navigering 
  • Anpassning av priser och kampanjer 
  • Effektiviserad check-out och kundsupport 

Ovan nämnda fokusområden fungerar som allmänna rekommendationer för att optimera din SAP Commerce Cloud-lösning, men varje företag har sina unika krav och utmaningar. Det är därför vi på Langia IT Solutions har ett team av SAP Commerce-experter som kan bedöma din specifika lösning och ge skräddarsydda optimeringsförslag. Våra erfarna proffs kommer att noggrant analysera din e-handelsplattform, med hänsyn till dina specifika affärsmål och ändamål. Vi förstår att ett frigörande av den fulla potentialen i din SAP Commerce Cloud-lösning kräver skräddarsydda strategier och finjusteringar. Vi är glada över att kunna erbjuda vår expertis och hjälpa dig att optimera din e-handelslösning. Hör gärna av dig till oss!

*“The Total Economic Impact of SAP Commerce Cloud and SAP Customer Data Cloud”, Forrester, 2021, and SAP Value Lifecycle Manager – based on customer data and industry benchmarking