Skip to content
< Tillbaka

Undvik de här vanliga fallgroparna när du migrerar till SAP Commerce Cloud

Att migrera din befintliga lösning till SAP Commerce Cloud är utmanande med alla de aspekter som man måste ta i beaktande. Vissa vanliga fallgropar kan undvikas om du har koll. Här är några exempel: 

Ett vanligt misstag är att endast delvis slutföra migreringen till SAP Commerce Cloud, men behålla middleware och egna integrationslösningar on-prem eller i föråldrad infrastruktur. Detta kan leda till problem med affärskritiska gränssnitt som orderexport eller produktimport. Ett stopp i dessa gränssnitt kommer att kosta er tid och pengar. Därför är det väl värt den extra mödan att ta hela steget ut och få till en korrekt SAP Cloud-integration för att framtidssäkra verksamheten. 

En annan fallgrop är att leta efter fler Java-specialister för att stärka teamet. SAP Commerce Cloud är Java-baserat men inte alla Java-utvecklare kan bli Commerce Cloud experter över natten. Utan rätt expertis och kompetens i teamet kommer ditt transformationsprojekt att ta längre tid, kosta mer och potentiellt köra fast. 

På Langia har vi lång erfarenhet av att flytta on-premise SAP Commerce till Cloud, oavsett om det är en SAP-hostad lösning eller en anpassad. Att ha Langia som din partner betyder att du inte behöver oroa dig för fallgroparna då vi har den erfarenhet som krävs. Vi tror att molnet med sina stora fördelar i skalbarhet och flexibilitet är framtiden. Vi ser, oavsett bransch att företag går mot en Cloud-baserad design. Langia kan hjälpa dig att ta reda på hur du ska göra flytten och vad ni ska göra för att uppnå kontinuerlig integration framöver.

 

Nyckelord: SAP Commerce Cloud, migrera till Cloud, vanliga fallgroparna

Läs Vidare

Öka din avkastning och skalbarhet med SAP Commerce Cloud
april 9, 2021
Visste du att en fallstudie genomförd av Forrester Consulting har utforskat den potentiella...
4 fördelar med att skaffa en SAP Commerce-partner
februari 21, 2023
Innan man bestämmer sig för att implementera en e-handelslösning är det viktigt att överväga de...
Aktivera en personlig kundupplevelse i realtid med Intelligent Selling Services för SAP Commerce Cloud
juni 7, 2022
Hur följer du kunderna på deras köpresa på bästa möjliga sätt? Hur fångar du relevant kontextuell...