Skip to content
< Tillbaka

E-handelstrenderna du måste ha koll på inför 2022

Konsumentens beteende online förändras ständigt och därför är det viktigt att vara uppmärksam på de senaste trenderna inom e-commerce för att lyckas med din onlineverksamhet. Detta är trenderna att hålla koll på inför 2022.

Omnikanalstrategier kommer bli allt viktigare när den digitala världen fortsätter blomstra. För att ge kunden en sömlös upplevelse genom alla kanaler, både fysiska och digitala, måste de vara helt integrerade. Det är just detta en omnikanalstrategi syftar till och detta kommer många behöva titta närmare på den närmaste tiden.

Nya och snabbare betalningsalternativ är en viktig aspekt för inkomsttillväxt. Shoppingupplevelsen på nätet ska vara så smidig som möjligt och betalningen spelar en viktig roll i den processen. Utcheckningen måste vara snabb och enkel och kunden bör ha flera olika betalningsalternativ att välja mellan.

Visuell kommunikation är idag viktigare än någonsin då varumärken slåss om kundernas uppmärksamhet i en värld full av intryck och information från alla möjliga håll. För att bryta igenom bruset är visuella verktyg som högkvalitativa bilder, videor och AR användbara.

Med SAP Commerce är allt detta möjligt. Vi på Langia erbjuder specialiserade konsulter för att hjälpa dig med din e-handelsverksamhet. Våra ledande SAP Commerce-experter är mycket erfarna och har med sig massor av kunskaper från stora, internationella kunder och projekt.

Gör dig redo för det nya året med oss!

Läs Vidare

Förbättra din SAP Commerce-baserade hemsidas prestanda
maj 3, 2021
Visste du att Google annonserade en viktig förändring av SEO-ranking (Search Engine Optimization) i...
Restriktionerna lättar – Hur kommer det att påverka e-handeln?
oktober 18, 2021
Det är svårt att undgå att covid-19 har inneburit ett stort steg framåt för e-handelsbranschen....
De tre största utmaningarna B2B-företag står inför idag – Lös dessa och bli framgångsrik
november 29, 2021
E-handeln utvecklas ständigt och det kan vara svårt att hänga med i det höga tempot. För att bli...